DIERENTUINACTIES

Acties met één van de diverse dierenparken die ons land kent zijn zeer sterke loyaliteitsacties. Al sinds 2011 heeft Retrospect spaaralbums van Burgers Zoo in haar assortiment. Deze actie werkt sterk omzetverhogend en vergroot de loyaliteit van zowel bestaande als nieuwe klanten. In navolging op dit succes zijn ook loyaliteitsprogramma’s ontwikkeld met andere dierenparken.

Het programma bestaat uit het sparen van stickers in een verzamelalbum dat voor elk park uniek is. Bij besteding van elke € 10 aan boodschappen, ontvangen uw klanten een setje van 5 stickers. In de albums is plaats voor meer dan 200 buitengewone stickers. Eventueel is ook participatie van levensmiddelenfabrikanten mogelijk.

Wij verzorgen een compleet pakket POS-materialen rondom deze acties. Daarnaast ontvangen uw klanten gedurende de actie verschillende exclusieve voordelen bij een bezoek aan het dierenpark.

Met ingang van 2017 kan Retrospect loyaliteits-programma’s aanbieden met de volgende dierenparken: Safaripark Beekse Bergen, GaiaZoo en Burgers Zoo. Wij informeren u graag over de talrijke mogelijkheden bij deze verschillende parken.